۱۴۰۳/۲/۲۵
1402/06/29
نظارت بر رعایت شیوه نامه‌های ایمنی بیمار در مراکز درمانی شهرکرد
وبدا؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت روز جهانی ایمنی بیماراز نظارت و بازرسی بر نحوه رعایت شیوه نامه های ایمنی بیمار در مراکز درمانی شهرکرد خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر رسول رحیمی اظهار داشت: باتوجه به روز جهانی ایمنی بیمار و رعایت شاخص های مرتبط در اعتبار سنجی بیمارستان ها از بخش های بیمارستان آیت الله کاشانی شهرکرد دیدن شد.

وی افزود: بخش هایی که به درستی موارد مرتبط با شاخص های ایمنی بیمار را رعایت کرده بودند مورد تشویق قرار گرفتند.

دکتر رحیمی اضافه کرد: توجه به داروهای با اشکال و تلفظ و مشابه, شناسایی صحیح بیمار, برقراری ارتباطات موثر کارکنان سلامت در زمان تحویل بیمار, انجام پروسیجر درست در محل صحیح بدن بیمار، کنترل محلول‌های الکترولیتی با غلظت بالا و تضمین صحت دارویی در مراحل انتقال خدمات مراقبتی، اجتناب از اتصالات نادرست کاتترها و لوله‌ها و استفاده‌ی یکباره از وسایل تزریقات و بهبود بهداشت دست جهت جلوگیری از عفونت‌ها از جمله مورادی ست که باید در جهت ارتقا ایمنی بیمار در بیمارستان ها رعایت گردد.