۱۴۰۳/۲/۲۶
1402/07/07
ثبت دهمین اهدای عضو سال1402 در چهارمحال و بختیاری
وبدا؛ سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد گفت: با سخاوت و ایثار خانواده بیمار مرگ مغزی، دهمین اهدای عضو سال1402 در چهارمحال و بختیاری رقم خورد.

به گزارش وبدا، دکتر رسول رحیمی در تشریح این خبر اظهار داشت: زهرا بنیادی فر 58 ساله اهل شهرکرد به علت مشکلات تنفسی، در بیمارستان آیت الله کاشانی شهرکرد بستری شد.

وی افزود: پس از تایید مرگ مغزی این بیمار از سوی پزشکان، خانواده وی بر اساس وصیت بیمار و با سخاوت و بخشندگی، رضایت به اهدای عضو دادند.

دکتر رحیمی اضافه کرد: در شامگاه پنجشنبه 6 مهرماه 1402، عمل جداسازی کبد و کلیه های این بیمار انجام و به بیماران نیازمند دریافت عضو پیوند زده شد.

‌وی خاطرنشان کرد: اهدای اعضای این بیمار، باعث بهبود کیفیت زندگی نجات زندگی و طول عمر سه نفر از بیماران نیازمند عضو شد.

گفتنی است: به منظور ترویج فرهنگ خداپسندانه اهدای عضو، علاقمندان می توانند نسبت به تکمیل "فرم عضویت در خانواده بزرگ اهداکنندگان عضو" اقدام نمایند.

مشاهده فیلم و گزارش خبری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری از شبکه استانی جهانبین