۱۴۰۳/۲/۲۱
1402/08/23
ویزیت و مشاوره رایگان بیش از 40 نفر در هفته سلامت بانوان
وبدا؛ معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از ارائه بیش از 40 ویزیت و مشاوره رایگان به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت بانوان ایران در کلینیک امام علی(ع) شهرکرد خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر اسفندیار حیدریان در تشریح این خبر اظهار داشت: چهارشنبه 22 آبان ماه 1402 همزمان با سومین روز از "هفته سلامت بانوان ایران" ویزیت و مشاوره رایگان بانوان توسط اعضای کارگروه مرجعیت علمی بهداشت جامعه در درمانگاه سلامت باروری و جنسی کلینیک هدف مرجعیت علمی پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امام علی(ع) شهرکرد انجام شد.

وی افزود: این طرح با هدف ارائه مشاوره و مراقبت‌های یائسگی، مشاوره باروری سالم و فرزند آوری و مشاوره جنسی زوجین اجرا شد.

وی ادامه داد: افزایش آگاهی جامعه به ویژه مادران درخصوص مسائل بهداشتی و درمانی در پیشگیری از بروز بسیاری بیماری ها و ایجاد جامعه ای سالم نقش موثری دارد.

دکتر حیدریان اضافه کرد: این طرح با مشارکت متخصصین بهداشت باروری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و اعضای کارگروه مرجعیت علمی بهداشت جامعه و با استقبال و رضایت مردم همراه بود.

گفتنی است: امسال هفته سلامت بانوان ایران از 20 تا 26 آبان ماه 1402 با شعار "بانوی سالم، خانواده سالم، جامعه سالم" همزمان با سراسر کشور در استان چهارمحال و بختیاری گرامی داشته می شود.

مشاهده فیلم و گزارش خبری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری از شبکه استانی جهانبین