۱۴۰۳/۲/۲۴
1402/08/25
ورود وزیر بهداشت به بام ایران
وبدا؛ همزمان با دور دوم سفر رئیس جمهور به استان چهارمحال و بختیاری، دکتر عین اللهی وزیر بهداشت با هیات همراه به شهرکرد بام ایران سفر کرد.

به گزارش وبدا، صبح امروز پنجشنبه 25 ابان ماه 1402 همزمان با دور دوم سفر  آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور و برخی اعضای هیئت ‌دولت سیزدهم به چهارمحال و بختیاری، دکتر عین اللهی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با هیئت ‌همراه به شهرکرد مرکز این استان سفر کرد.

برپایی میز خدمت و ارتباط مردمی با حضور نمایندگان تام الاختیار دولت، بازدید از پروژه های حوزه سلامت، بررسی روند ارائه خدمات بهداشتی درمانی، افتتاح و کلنگ زنی چند طرح در سطح شهرستان های استان از برنامه های این سفر است.

همچنین دکتر جعفر میعادفر رییس سازمان اورژانس کشور با سفر به چهارمحال و بختیاری به صورت میدانی از پایگاهای اورژانس 115، ستاد و مرکز MCMC و EOC دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد بازدید و روند ارائه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی در استان را بررسی کرده است.

گفتنی است: پیش از این وزیر بهداشت در خردادماه 1402 به استان چهارمحال و بختیاری سفر کرده بود.