۱۴۰۳/۲/۲۵
1402/08/29
دیدار جمعی از پرستاران با امام جمعه شهرکرد
وبدا؛ به مناسبت گرامیداشت ولادت حضرت زینب کبری(س) و هفته پرستار، حدود 100 نفر از کادر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد دیدار کردند.

به گزارش وبدا، سیدعلی درخشان مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: صبح امروز دوشنبه 29 آبان ماه 1402 در دیدار و نشست جمعی از پرستاران با حجت‌الاسلام والمسلمین نکونام نماینده معزز ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه محترم شهرکرد، بااهدای شاخه گل از این قشر خدوم و پرتلاش تقدیر شد.

وی افزود: در این نشست دکتر اعرابی سرپرست محترم دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جمعی از اعضای هیات رییسه دانشگاه، مسئول بسیج جامعه پزشکی استان و رییس هیئت مدیره نظام پرستاری استان  و جمعی از مسئولان دانشگاهی حضور داشتند.

درخشان ادامه داد: تبریک هفته پرستار، سخنرانی، گفتگو و بیان مطالبات و رسیدگی به خواسته های پرستاران از دیگر برنامه های این مراسم بود.

گفتنی است: امسال هفته پرستار از 27 آبان ماه تا 3 آذر 1402 با شعار «ارتقاء سلامت مردم، بهبود کیفیت خدمات، رفع موانع خدمتی» گرامی داشته می شود.

برای مشاهده گالری عکس و تصاویر این نشست کلیک کنید.