۱۴۰۳/۲/۳۰
1402/09/14
ادای احترام معاون وزیر بهداشت به مقام شامخ شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

وبدا؛ معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با حضور در مزار مطهر شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، با آرمان های والای شهدا تجدید میثاق کرد.

به گزارش وبدا؛ دکتر بهروز رحیمی سه شنبه 14 آذرماه 1402 در سفر به چهارمحال و بختیاری  ضمن حضور در یادمان شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، با قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

در این مراسم با حضور سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون توسعه دانشگاه و جمعی از مدیران، یاد و خاطر شهدای دوران دفاع مقدس، شهدای مدافع سلامت وشهدای مدافع حرم و امنیت گرامی داشته شد.

گفتنی است: پیکر پاک دو تن از شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس و جنگ تحمیلی، سال 1391 در مجتمع آموزشی پردیس رحمتیه  دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به خاک سپرده شده است.