۱۴۰۳/۳/۱
1402/09/19
آیین بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد
وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از برگزاری آیین "بزرگداشت روز دانشجو" در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش وبدا، سید علی درخشان اظهار داشت: این مراسم به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطر شهدای 16 آذر سال 1332 باحضور دکتر اعرابی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، جمعی از معاونین و مسئولان دانشگاهی و استقبال پرشور دانشجویان شنبه 18 آذر ماه 1402 در سالن همایش های مجموعه ابن سینا مجتمع رحمتیه برگزار شد.

وی افزود: سخنرانی، مطالبه گری نمایندگان تشکل های دانشجویی، اجرای برنامه های آموزشی در راستای حمایت از جوانی جمعیت و خانواده و همچنین تشویق به ورزش و تندرستی از برنامه های این مراسم بود.

وی اضافه کرد: در این آیین از 25 دانشجوی نمونه در زمینه های علمی، پژوهشی، قرآن و عترت، فرهنگی و ورزشی تجلیل شد.

برای مشاهده گالری عکس و تصاویر بیشتر اینجا کلیک کنید.