۱۴۰۳/۳/۱
1402/09/26
امداد اورژانس به 201 حادثه رانندگی در چهارمحال و بختیاری
وبدا؛ رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: در یک هفته اخیر به 201 مورد تصادف و حادثه رانندگی در چهارمحال و بختیاری خدمات اورژانس115 ارائه گردید.

به گزارش وبدا، دکتر محمود شمسی پور دهکردی در تشریح این خبر اظهار کرد: در یک هفته اخیر در مجموع بیش از 3 هزار و 590 مورد تماس با مرکز ارتباطات 115 اورژانس استان چهارمحال و بختیاری (دیسپچ) برقرار شد.

وی از وقوع 201 فقره تصادف رانندگی در استان طی هفته گذشته خبر داد و افزود: در این حوادث جاده‌ای و تصادفات 677 نفر برای تکمیل مراحل درمان به بیمارستان‌های استان اعزام و 59 مصدوم هم با کمک تکنسین‌های فوریت پزشکی به صورت سرپایی درمان و در محل حادثه از خدمات اورژانس بهره‌مند شدند.

دکتر شمسی پور اضافه کرد: همچنین در این مدت اورژانس استان به 148 مورد غیرتصادفی امدادرسانی کرد.

وی خاطرنشان کرد: در این یک هفته 12نفر هم در استان بر اثر استنشاق گاز سمی منوکسید کربن دچار مسمومیت شدند.

دکتر شمسی پور با اشاره به اینکه در هفته گذشته 330 نفر مشاوره تلفنی دریافت کردند گفت: در این هفته 52 بیمار قلبی و 3 بیمار دچار سکته مغزی با کمک مرکز اورژانس پیش بیمارستانی استان خدمات دریافت نمودند.

وی یادآور شد: در این مدت متاسفانه 338 مورد مزاحمت تلفنی با مرکز ارتباطات 115 اورژانس استان چهارمحال و بختیاری (دیسپچ) به ثبت رسید.