مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۲۸
1402/09/28
آغاز طرح تشدید نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی به مناسبت شب یلدا
وبدا؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از آغاز اجرای طرح تشدید نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی به مناسبت شب یلدا در سطح استان چهارمحال و بختیاری خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر علی احمدی رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: این طرح با حضور 210 بازرس بهداشت محیط در سطح استان آغاز شده است.

وی افزود: همچنین در این طرح 16 تیم دونفره در ساعات غیراداری و روزهای تعطیل بر مراکز و اماکن تهیه و توزیع اقلام خوراکی و موادغذایی استان نظارت دارند.

دکتر احمدی اضافه کرد: این طرح با هدف افزابش خرید مردم، و با تمرکز نظارت بر فروشگاه ها، آجیل فروشی ها، شیرینی فروشی ها، میوه فروشی ها و ... اجرا می شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: همچنین در این طرح نظارت بر هتل ها، تالارها، سنتی سراها، اماکن گردشگری و محل های برگزاری جشن های شب یلدا تشدید شده است.

دکتر احمدی اضافه کرد: نمونه برداری از موادغذایی، کنترل کیفی آب آشامیدنی و جلوگیری از عرضه دخانیات بویژه قلیان در اماکن از جمله موارد مورد تاکید در این طرح است.

وی ادامه داد: بازرسان بهداشت محیط در صورت مشاهده تخلف ضمن صدور اخطاریه بهداشتی، متصدی متخلف را به مراجع قضایی ارجاع می دهند.

به گفته وی؛ سامانه شبانه روزی 190 آماده دریافت گزارشات مردمی از تخلفات بهداشتی است.

مشاهده فیلم و گزارش خبری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری از شبکه استانی جهانبین.
تعداد بازدید:
211
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal