۱۴۰۳/۳/۱
1402/09/28
تست رایگان قند و فشارخون برای بیش از 24هزار نفر در سامان انجام شد
وبدا؛ رئیس شبکه بهداشت و درمان سامان از اجرای پویش ملی سلامت برای بیش از 24 هزار و 814 نفر در این شهرستان خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر رامین ریاحی در تشریح این خبر اظهار کرد: بر اساس آمار ثبت شده در سامانه سیب تاکنون بیش از 24 هزار و 814 نفر معادل 82.6 درصد از جمعیت هدف (30035 نفر) درشهرستان  سامان در پویش ملی سلامت مشارکت کرده اند.

وی افزود: با اجرای این طرح 129 نفر بیمار جدید با احتمال ابتلا به فشارخون بالا و 68 نفر محتمل به بیماری دیابت شناسایی شده است.

دکتر ریاحی ادامه داد: همچنین زنگ هشدار خطر ابتلا به بیماری برای 5 هزار و 453 نفر پیش فشارخون و هزار و 37 نفر پره دیابت در شهرستان سامان به صدا درآمد.

وی یادآور شد: پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون در شهرستان سامان با حضور 3 تیم سیار ، 30 بهورز، 12 مراقب سلامت و مشارکت و همکاری کلیه کارشناسان سلامت روان، تغذیه، بهداشت محیط، پرستاران، ماماهای خانواده، پزشکان، امور آزمایشگاهها و پشتیبانی واحدهای اداری و مالی از 20 آبان آغار شد و تا 15 دیماه به صورت فعال ادامه خواهد داشت.

به گفته رئیس شبکه بهداشت و درمان سامان ؛ هم اینک 7 مرکز خدمات جامع سلامت، 19 خانه بهداشت و 2 پایگاه سلامت در این شهرستان سامان فعال و اماده ارائه خدمات به مردم می باشد.

شایان ذکر است: شهرستان سامان با 23 روستا و 2 شهر دارای بالغ بر 40هزار نفر جمعیت است که 58 درصد از این جمعیت را روستایی و 42 درصد را شهری تشکیل میدهد.