۱۴۰۳/۲/۲۱
1402/10/12
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد فرا رسیدن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن را تبریک گفت
وبدا؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری در پیامی فرا رسیدن میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار مکارم اخلاق و قله رفیع فضائل صدیقه کبری،حضرت فاطمه زهرا (س) مقام مادر و روز زن را به همه بانوان دانشگاهی اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان تبریک گفت.

به گزارش وبدا، در متن پیام دکتر محمدحسین اعرابی آمده است؛
"اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
شناخت ابعاد شخصیتی حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان یک الگوی کامل برای همه مسلمانان یک الزام است.
ادب، حیا، عفت، فضیلت‌محوری و امام‌شناسی از جمله ویژگی‌هایی است که زنان و مردان جامعه امروز ما می‌توانند از آن حضرت الگو بگیرند.
فرارسیدن سالروز میلاد خجسته سرور بانوان جهان حضرت فاطمه زهرا (س) که به پاسداشت مقام معنوی مادر و روز زن نام گرفته، بر همه همکاران دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به‌ویژه بانوان تلاشگر این دانشگاه تبریک و تهنیت باد.
همچنین در آستانه زادروز بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و فرارسیدن چهارمین سالگرد شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی، یاد و خاطر این عزیزان والامقام را گرامی میداریم."