۱۴۰۳/۲/۲۵
1402/10/26
تحقق 100 درصدی اجرای پویش ملی سلامت در 5 شهرستان چهارمحال و بختیاری
وبدا؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: اجرای پویش ملی سلامت برای 100 درصد جمعیت هدف 5 شهرستان این استان محقق شد.

به گزارش وبدا، دکتر محمدحسین اعرابی در تشریح این خبر اظهار داشت: بر اساس آمار ثبت شده در سامانه سیب وزارت بهداشت تا تاریخ 25 دی‌ماه 1402 میزان مشارکت و پوشش جمعیت هدف در شهرستان‌های سامان، لردگان، کیار، فلارد و خانمیرزا به 100 درصد رسید.

وی افزود: در مابقی شهرستان ها نیز بیش از 90 درصد جمعیت هدف در این پویش غربالگری شدند.

دکتر اعرابی ادامه داد: در مجموع تاکنون بیش از 690 هزار و 126 نفر معادل 95.1 جمعیت هدف(725 هزار و 825 نفر) استان چهارمحال و بختیاری در پویش ملی سلامت مشارکت کردند.

وی به نتایج اجرای پویش ملی سلامت در چهارمحال و بختیاری اشاره کرد و گفت: در مجموع 148 هزار و 78 نفر در استان در معرض ابتلا به پرفشاری خون و 23 هزار و 904 نفر در معرض ابتلا به دیابت هستند که باید بیشتر به سبک زندگی سالم همچون ورزش و تغذیه مناسب اهمیت دهند.

دکتر اعرابی اظهار داشت: همچنین 8 هزار و 970 نفر مشکوک به فشارخون بالا و بیش از 3 هزار و 83 نفر مشکوک به دیابت در استان شناسایی شده است.

وی خاطرنشان کرد: بیماران جدید شناسایی شده یعنی افرادی که از بیماری خود بی خبر بودند هم بیش از 9 هزار و 447 نفر مبتلا به فشارخون بالا و 4 هزار و 358 نفر مبتلا به دیابت از بیماری خاموش و بی علامت خود مطلع و آگاه شدند.

شایان ذکر است:  همه افراد بالای 18 سال تا پایان دی‌ماه 1402 فرصت دارند یا مراجعه به نزدیکترین مرکز بهداشتی درمانی محل سکونت، با انجام تست رایگان فشار و قند خون از وضعیت سلامت خود مطلع شوند.