۱۴۰۳/۲/۲۵
1402/11/03
ویزیت رایگان 75 زوج نابارور در چهارمحال و بختیاری
وبدا؛ 75 زوج نابارور چهارمحال و بختیاری در مرکز آموزشی درمانی هاجر(س) شهرکرد بصورت رایگان ویزیت و مشاوره شدند.

به گزارش وبدا، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: در راستای تحقق جوانی جمعیت و فرزندآوری و ترویج اصلاح سبک زندگی ایرانی اسلامی، 75 زوج(150نفر) در آرزوی فرزند به صورت رایگان ویزیت و مشاوره شدند.

دکتر اعرابی افزود: این خدمات از سوی 4 نفر از متخصصین مامایی عضو کانون رویای مادری، به همت سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری و با همکاری موسسه سلامت بانوان سبا ارائه گردید.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اضافه کرد: در این طرح زوجین به مدت دو روز خدماتی همچون ویزیت پزشک، مشاوره خانواده، مشاوره تربیتی و سبک زندگی و مشاوره طب سنتی و تغذیه سالم را دریافت کردند.

به گفته وی؛ دور اول ویزیت رایگان زوجین نابارور نیز در شهریورماه امسال انجام شد.