مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۱۲/۱۷
1402/11/04
پخت نان با آرد کامل در نانوایی شهرکرد آغاز شد
وبدا؛ رئیس گروه تغذیه مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: برای اولین بار در استان، پخت نان با آرد کامل و حاوی سبوس در نانوایی شهرکرد آغاز شد.
 
به گزارش وبدا، مهندس کلیج رئیس گروه در مصاحبه خبری با رسانه ملی اظهار داشت: بهبود عملکرد سیستم گوارش، کاهش وزن و تناسب اندام، کنترل قندخون، پیشگیری از مشکلات قلب و عروق، کاهش خطر ابتلا به بیماری های دستگاه تنفسی و تقویت سیستم ایمنی از فواید مصرف نان کامل است.

وی افزود: گندم کامل از سه قسمت جوانه پوسته و مغز که در سبوس گیری پوست گندم شامل 20 درصد مغز گندم جدا و از چرخه غذایی خارج می شود.

مهندس کلیج اضافه کرد: با ارزش ترین قسمت گندم، پوسته و سبوس ان است که حاوی مواد مغذی همچون منیزیم، پتاسیم، فسفر، ویتامین های گروه ب و همچنین فیبر می باشد.

وی افزود: آرد کامل و حاوی سبوس رنگ تیره تری نسبت به آرد سفید دارد و با طعم و بوی بهتر، بدون هیچ افزودنی دارای ارزش غذایی بالا و مواد مغذی است.

وی  اجرای این طرح را گامی در جهت سلامتی مردم عنوان کرد و گفت: هم اکنون پخت نان کامل با ورود بخش خصوصی و با آرد غیر یارانه ای در شهرکرد انجام می شود.

مهندس کلیج ادامه داد: این طرح در قیمت نان تغییر ایجاد نکرده است و در صورت استقبال در سایر شهرستان ها نیز اجرا خواهد شد.

تعداد بازدید:
658
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:3 تعداد کل امتیازها:13
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal