۱۴۰۳/۲/۲۸
1402/11/29
رقابت یک‌هزار نفر در مسابقات ورزشی گرامیداشت دهه فجر
وبدا؛ معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از شرکت حدود یک هزار نفر در مسابقات ورزشی گرامیداشت دهه فجر 1402 خبر داد.

به گزارش وبدا، مهندس عبدالواحد رحیمی در تشریح این خبر اظهار داشت: امسال 420 نفر از ورزشکاران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در رشته های تیمی و 570 نفر در رشته های انفرادی این مسابقات شرکت کردند.

وی اضافه کرد: بخش آقایان این مسابقات در رشته های فوتسال، طناب کشی، والیبال، فوتبال دستی، تنیس روی میز و شنا و بخش بانوان در رشته های والیبال، دارت، تنیس روی میز، شنا، فوتبال دستی و آمادگی جسمانی برگزار شد.

مهندس رحیمی افزود: همچنین شاغلین دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در مسابقات دستگاه های اجرایی استان خوش درخشیدند.

وی ادامه داد: ورزشکاران دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در رشته های فوتسال و شنا بخش آقایان و رشته های والیبال، آمادگی جسمانی و شنا بخش بانوان، باکسب مقام اول استانی به 5 مدال طلا و عناوین قهرمانی دست یافتند.

به گفته وی؛ تیم والیبال اقایان نیز با کسب عنوان نایب قهرمانی مسابقات دستگاه های اجرایی استان، مدال نقره گرفت.