۱۴۰۳/۲/۲۶
1402/12/15
آماده باش برای اجرای طرح سلامت نوروزی در چهارمحال و بختیاری
وبدا؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: مقدمات و تمهیدات لازم برای اجرای طرح سلامت نوروزی 1402 در استان اندیشیده شد.

به گزارش وبدا، دکتر اعرابی در نشست طرح سلامت نوروزی 1403 اظهار داشت: هم اکنون زنگ هشدار و آماده باش برای اجرای طرح سلامت نوروزی از 24 اسفند 1402 تا 18 فروردین 1403 به صدا درآمده است.

وی با تاکید بر اهمیت طرح سلامت نوروزی و تقارن آن با طرح سلامت ماه مبارک رمضان افزود: در این راستا باید مانور آمادگی قبل از شروع طرح به منظور رفع مشکلات احتمالی انجام، و وظایف به تفکیک ابلاغ شود.

دکتر اعرابی با اشاره به ضرورت خدمات اورژانس در این طرح گفت: بهره گیری از تمام ظرفیت آمبولانس ها، تعمیر و تجهیز آن‌ها، همچنین بازدید روزانه از بخش اورژانس بیمارستان ها درجهت جلوگیری از شلوغی و اشغال تخت ها در اولویت قرار دارد.

وی ادامه داد: تهیه ملزومات و تجهیزات ضروری و همچنین مدیریت مصرف خون در بیمارستان ها از دیگر موارد مهم است.

دکتر اعرابی افزود: شیفت بندی و برنامه ریزی برای فعالیت بیمارستان ها، داروخانه ها، مطب ها و مراکز پاراکلینیکی در بخش های دولتی و خصوصی، بازدید روزانه از اورژانس بیمارستان ها در اجرای این طرح ضروری است.

وی ادامه داد: در اجرای این طرح تیم‌های نظارتی باید براساس چک لیست های مشخص، گزارش روزانه ارسال نمایند.

دکتر اعرابی یادآور شد: همچنین در این طرح اطلاع رسانی و آموزش مردم با بهره گیری از ظرفیت هنر در رسانه و صداسیما مهم است.