۱۴۰۳/۲/۱۴
1403/01/31
اجرای بیش از 350 عنوان برنامه شاخص همزمان با هفته سلامت در چهارمحال و بختیاری
وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری از اجرای بیش از 350 عنوان برنامه شاخص همزمان با هفته سلامت در سطح شهرستان‌های این استان خبر داد.

به گزارش وبدا، سید علی درخشان در تشریح این خبر گفت: امسال هفته سلامت از یکم تا هفتم اردیبهشت ماه 1403 با شعار "سلامت خانواده با مردمی‌سازی سلامت" همزمان با سراسر کشور در استان چهارمحال و بختیاری گرامی داشته می‌شود.

وی افزود: در این هفته بیش از 350 عنوان برنامه شاخص در مناطق شهری و روستایی استان اجرا می‌شود.

وی، عطرافشانی و گلباران قبور مطهر شهدا، دیدار مسئولان دانشگاهی با مقامات ارشد استانی، حضور در برنامه‌های صدا و سیما، نواختن زنگ سلامت در مدارس، پیاده روی خانوادگی سلامت، همایش تجلیل از سفیران و فعالین عرصه سلامت، اعزام تیم‌های آموزشی بهداشتی و درمانی عمومی و تخصصی طرح شهید دکتر رهنمون در مناطق کمتر برخوردار استان و بازدید از پروژه‌های حوزه بهداشت و درمان را ازجمله این برنامه‌ها اعلام کرد.

مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: همچنین دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران، عیادت از بیماران، برپایی ایستگاه‌های سلامت، نشست با ائمه جمعه و جماعات مرکز استان و شهرستان‌ها، بر پایی میز خدمت در میعادگاه‌های نماز جمعه، سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه در مرکز استان و شهرستان‌ها و فضاسازی محیطی به مناسبت هغته سلامت انجام می‌شود.

درخشان در پایان روز شمار هفته سلامت 1403را به شرح زیر اعلام کرد:

شنبه 1 اردیبهشت: سلامت خانواده، حق و مسئولیت همگانی
یکشنبه 2 اردیبهشت: سلامت خانواده از آموزش و پرورش تا آموزش عالی