۱۴۰۳/۴/۶
1403/03/05
معرفی برگزیدگان جشنواره استانی جوانی جمعیت
وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از اعلام نتایج نهایی برگزیدگان جشنواره استانی علمی، فرهنگی و هنری جوانی جمعیت خبر داد.

به گزارش وبدا، سید علی درخشان در تشریح این خبر اظهار داشت: در مجموع با شرکت 156 نفر در این جشنواره، 169 اثر در 15 بخش به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.

وی افزود: این آثار از سوی 20 داور به صورت تخصصی ارزیابی و برگزیدگان معرفی شدند.

اسامی منتخبین به تفکیک بخش‌های جشنواره به شرح زیر اعلام گردید:

بخش نقاشی؛ افسانه اسدی با 2 اثر به عنوان برگزیده ویژه جشنواره، سارا آبای فینی رتبه اول، امیر مهدی احمدی رتبه دوم و محمد جواد قدمی زاد و محمد حسین قدمی زاد شایسته تقدیر شدند.

بخش موشن گرافیک؛ حسین قادری با موضوع جوانی جمعیت رتبه اول و حمید خدابخشی با موضوع خانواده سنتی رتبه دوم را کسب کردند.

بخش پوستر؛ اثری حائز رتبه اول نشد، ابوالحسن بهمنی با اثر روشنی چشم رتبه دوم و امیرعلی قربانی با اثر نه به تک فرزندی رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.

بخش پادکست؛ سعید غزنوی با اثر آقای مسئول رتبه اول و آرزو محرومی با اثر با من تنها نمان حائز رتبه دوم شدند.

بخش رسانه مکتوب؛ خاطره حسین زاده با اثر چتر حمایتی دولت سیزدهم برای زوج‌های نابارور رتبه اول را از آن خود کرد.

بخش تیتر وجملات تأثیرگذار؛ فاطمه رحیمی با اثر سالمندان چراغ راه جمعیت جوان رتبه اول و ملیحه نظری با اثر فرزندآوری مانع پیشرفت نیست رتبه دوم را بدست آوردند.

بخش اپلیکیشن؛ محمدرسول اسدی حائز رتبه اول و داریوش قلی پور عنوان شایسته تقدیر جشنواره را کسب کردند.

بخش اینفوگرافیک؛ محمد قربانی با اثر برکات ازدواج رتبه اول را از ان خود کرد.

بخش داستان؛ سهیلا سپهری با اثر تاج سر رتبه اول، دنیا اسکندرزاده با اثر سال جوجه رتبه دوم و الهام اسکندری با اثر امتحان حائز رتبه سوم شد.

بخش کانال فضای مجازی؛ اثری حائز رتبه اول و دوم نشد، نجمه شاهین فرد ادمین کانال من مامان میشم رتبه سوم و علی خسروی فارسانی ادمین کانال ملت جوان به عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند.

بخش پیشنهاد وایده؛ علی البرزی با اثر پیوست رسانه‌ای رتبه اول، نسیبه رفیعی با اثر تجربیات کاهش سقط جنین رتبه دوم و اثر زهراحیدری و همکاران با عنوان برگزاری نشست با آرایشگران حائز رتبه سوم شد.

بخش شعر؛ اثری حائز رتبه اول و دوم نشد، محمد جهانی رتبه سوم و ناصر حسین پور و احسان رضامند عنوان شایسته تقدیر را کسب کردند.

بخش فیلم کوتاه؛ مهرداد عزیزی پارسا با اثر تاسیان رتبه اول، احمد رضایی با اثر تک فرزند رتبه دوم و سعیداسمعیل بیگی با اثر زندگی نیست بجزعشق رتبه سوم را کسب کردند.

بخش عکس: مصطفی قربانی، مرتضی صالحی فرد و نیلوفر رخشان به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند.

بخش مقالات علمی؛ مقاله دکتر زیبا رئیسی دهکردی و سیمین بابایی فر با عنوان بررسی تاثیر برنامه جامع مراقبتی حمایتی مبتنی بر تلفن همراه بر وضعیت سلامت روان زنان با سابقه سقط جنین رتبه اول، مقاله فریده باقرزاده و همکاران با عنوان نقش آلودگی هوا در سقط جنین خود به خودی به عنوان شدیدترین پیامد بارداری رتبه دوم و مقاله مریم ربیعی فرادنبه با عنوان بررسی تاثیر سالخوردگی بر جمعیت:یک مطالعه مروری رتبه سوم را بدست آوردند.

همچنین مقاله عباس نادریان و همکاران با عنوان عوامل مؤثربرناباروری و خانواده، مقاله علیرضا اصغرزاده با عنوان بررسی نقشه راه حمایت از زوج‌های نابارور وجوانی جمعیت در بیمه سلامت، مقاله لیلا کامکارو همکاران با عنوان توصیف زیبایی‌های نعمت فرزندآوری در کلام وحی، مقاله معصومه حیدری و همکاران با عنوان بررسی گرایش به فرزندآوری در زنان متاهل 15 تا 54 ساله شهر شهرکرد در سال 1402 و مقاله علی مختاری و همکاران با عنوان رویکرد آموزش سیاست‌های جوانی جمعیت به دانشجویان "شایسته تقدیر" شدند.

به گفته مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، فراخوان شرکت در این جشنواره از نوروز 1403 منتشر شد و همزمان با هفته جمعیت در اردیبهشت ماه به پایان رسید.

ایین اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان متعاقبا از طریق وبسایت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به نشانی www.skums.ir اعلام می‌گردد.