۱۴۰۳/۴/۶
1403/03/06
روز شمار هفته ملی بدون دخانیات اعلام شد
 وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از انتشار روز شمار هفته ملی بدون دخانیات خبر داد و گفت: امسال این هفته با شعار"حفاظت از کودکان در برابر مداخلات صنعت دخانیات" از 5 تا 11 خردادماه گرامی داشته می شود.

به گزارش وبدا، سید علی درخشان افزود: اولین روز این هفته شنبه 5 خرداد با عنوان "حفاظت از کودکان و نوجوانان در برابر دخانیات؛ ضامن نسل بدون دخانیات" و دومین روز آن یکشنبه 6 خرداد ماه تحت عنوان " حفاظت از کودکان و نوجوانان؛ با ترویج اماکن عاری از دخانیات" نام گرفته است.

سید علی درخشان تشریح کرد: سومین روز هفته دخانیات دوشنبه 7 خرداد با عنوان "حفاظت از کودکان و نوجوانان در برابر دخانیات؛ با قوانین بازدارنده وموثر" و چهارمین روز آن سه شنبه 8 خرداد با عنوان " حفاظت از کودکان و نوجوانان؛ با جلوگیری ازنمایش وتبلیغ مصرف دخانیات
" نامگذاری شده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین پنجمین روز هفته ملی دخانیات چهارشنبه 9 خرداد با عنوان "حفاظت از کودکان و نوجوانان؛ با جلوگیری از تولید و فروش سیگار الکترونیکی ومحصولات نوپدید دخانی"، ششمین روز پنجشنبه 10 خرداد تحت عنوان "حفاظت از کودکان و نوجوانان؛ با آموزش وتوانمند سازی همگانی در برابر دخانیات" و آخرین روز این هفته  جمعه 11 خرداد با عنوان “حفاظت از کودکان و نوجوانان در برابر دخانیات؛ با آموزه های دینی” گرامیداشته می شود.