۱۴۰۳/۴/۶
1403/03/07
انتصاب رئیس مرکز تحقیقات بیوشیمی بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
وبدا؛ با حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری، سرکار خانم دکتر هاجر یعقوبی عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان "رئیس مرکز تحقیقات بیوشیمی بالینی" منصوب گردید.

به گزارش وبدا، در متن حکم دکتر محمدحسین اعرابی خطاب به دکتر یعقوبی آمده است:

"پس از حمد خداوند متعال و درود و صلوات بر محمد و آل محمد (ص) با عنایت به اهمیت نقش مراکز تحقیقاتی در تحقق اهداف سند چشم انداز جمهوری اسلامی ایران و اجرای نقشه جامع علمی کشور و نیز پیرو پیشنهاد معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه و نظر به تخصص تعهد و سوابق ارزشمند، جنابعالی به موجب این ابلاغ به مدت دو سال به عنوان «رئیس مرکز تحقیقات بیوشیمی بالینی» منصوب میگردید.
امید است با استعانت از خداوند متعال، رعایت جوانب شرعی و قانونی و نیز بهره گیری از توان علمی و تجارب ارزشمند خویش، استفاده از نظرات صاحب نظران و همکاران مرکز با برنامه ریزی مناسب در راستای دستیابی به اهداف عالیه دانشگاه در این عرصه اقدام نمائید و در انجام وظایف و مسئولیت‌های محوله موفق و موید باشید."