۱۴۰۳/۴/۸
1403/03/26
مشارکت ژاپن در توسعه سلامت چهارمحال و بختیاری
وبدا؛ سفیر ژاپن در ایران از افزایش مشارکت و همکاری های دو جانبه در راستای توسعه خدمات پزشکی استان چهارمحال و بختیاری خبر داد.

به گزارش وبدا، آقای تسوکاداتاماکی سفیر ژاپن در ایران در سفر به چهارمحال و بختیاری گفت: مشارکت در تامین یک دستگاه MRI برای شهرکرد زمینه ساز افزایش همکاری های دوجانبه است.

خانم سنگا نماینده سازمان جهانی بهداشت نیز یکی از اهداف این سازمان را گسترش دسترسی به خدمات حوزه سلامت عنوان کرد و افزود: با شناسایی نقاط کم برخورد و رفع کمبودات و تجهیزات موردنیاز آن ها، پوشش همگانی سلامت محقق می شود.

معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری هم از افزایش تعداد دستگاه‌های MRI استان در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: هم اکنون شش دستگاه ام.آر.آی در استان فعال است.

دکتر مختاری افزود: دستگاه‌ MRI فوق تخصصی و پیشرفته بخش الحاقی بیمارستان هاجر(س) شهرکرد به ارزش 80 میلیارد تومان، سال گذشته با مشارکت ژاپن و سازمان بهداشت جهانی (WHO) وارد استان شد.