۱۴۰۳/۴/۵
1403/03/26
پیام تقدیر از مجریان و دست اندرکاران قرارگاه جوانی جمعیت در پی کسب تندیس نقره‌ای و رتبه سوم کشوری
وبدا؛ دکتر اعرابی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری و رئیس قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه، با تبریک کسب تندیس نقره ای و رتبه سوم کشوری در اجرای قانون جوانی جمعیت، از مجریان و دست اندرکاران قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه برای تحقق این موفقیت تشکر و قدردانی نمودند.

به گزارش وبدا، در متن این پیام آمده است:

حفظ و ارتقاء سلامت جامعه از نعمت های بزرگ الهی است که توفیق حضور در این مسیر ارزشمند، نصیب بندگان مخلص و مورد عنایت حق تعالی می شود، اینک که بیش از یک دهه از فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) درخصوص ضرورت جوانی جمعیت میگذرد، با تصویب قانون جوانی جمعیت اجرای این قانون در دولت سیزدهم قوت گرفت.

مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری با عزم راسخ در اجرای این قانون و تحقق جوانی جمعیت، موفق به کسب رتبه سوم کشور و تندیس نقره ای میان 63 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور شد.

ضمن تبریک این موفقیت به کمیته های تخصصی قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه ، خانواده بزرگ بهداشت و درمان، از تلاش های ارزنده و همت و پشتکار دست اندرکاران قرارگاه جوانی جمعیت بویژه جناب آقای دکتر صالحی فرد معاون محترم بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان و رئیس دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه، همکاران پرتلاش حوزه بهداشت استان، وتمامی همکاران عزیز که به هر نحوی در ارتقا شاخص جوانی جمعیت شهرستان ها و شبکه های بهداشت و درمان استان و جای جای این سرزمین گهربار نقش آفرین بودند تقدیر و تشکر نموده
و از درگاه خداوند متعال، موفقیت نظام مقدس جمهوری اسلامی در تحقق اهداف متعالی در تمامی زمینه ها بویژه در راه تامین، حفظ و ارتقا سلامت آحاد جامعه را مسئلت می نماییم.