۱۴۰۳/۶/۱۱
1403/04/03
برپایی 8 غرفه دانشگاه علوم پزشکی به‌مناسبت عید غدیرخم
وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از برپایی 8 غرفه همزمان با جشن بزرگ عید سعید غدیرخم خبر داد.

به گزارش وبدا، سید علی درخشان در تشریح این خبر اظهار داشت: در این غرفه‌ها خدمات رایگان پزشکی و درمان، بهداشتی، آموزشی و مشاوره ای، جوانی جمعیت، فرهنگی و انتخاباتی، پذیرایی و ... ارائه خواهد شد.

وی افزود: این غرفه‌ها از ساعت 16 تا 24 فردا دوشنبه 4 تیرماه 1403 همزمان با جشن عید سعید غدیر خم روبه روی ستاد دانشگاه علوم پزشکی واقع در بلوار ایت الله کاشانی شهرکرد برپا می‌شود.

درخشان ادامه داد: ویزیت رایگان پزشکان عمومی و متخصص، غربالگری فشار و قندخون، ارائه مشاوره‌های خانواده و روان شناسی، ترغیب به ازدواج به هنگام و فرزندآوری، دعوت از مردم برای مشارکت حداکثری در انتخابات پیش رو، ایستگاه نقاشی و بازی ویژه کودکان، مولودی خوانی و پذیرایی از دوستداران اهل بیت (علیهم السلام) از جمله برنامه‌های پیش بینی شده در این غرفه هاست.

وی افزود: این برنامه ها با مشارکت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه، معاونت های تابعه دانشگاه، تشکل های دانشجویی و خیرین نیک اندیش اجرا خواهد شد.

گفتنی است: امسال در جشن ملی مذهبی با عنوان «مهمونی خانوادگی غدیر» بیش از 200 غرفه برپا خواهد شد.

سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد جزو غرفه های برتر استان در برگزاری جشن عیدغدیرخم معرفی گردید.