۱۴۰۳/۵/۶
1403/04/06
تشکیل کمیته‌های پنج‌گانه برای مقابله با بیماریهای منتقله از پشه آئدس
وبدا؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: کمیته های پنج‌گانه مدیریت و مقابله با بیماریهای منتقله از پشه آئدس شامل آموزش و اطلاع‌رسانی، مراقبت و درمان، پایش و ارزیابی، بودجه و پشتیبانی و بهسازی محیط و مبارزه با ناقل در استان تشکیل می شود.

به گزارش وبدا، دکتر علی ضامن صالحی فرد با بیان اینکه خوشبختانه تاکنون پشه مهاجم آئدس و بیماری های منتقله از آن در استان گزارش نشده است اظهار داشت: با توجه به اهمیت نقش سایر ارگان‌ها و سازمان‌ها در برنامه کنترل و مراقبت بیماری‌ها کمیته‌های پنجگانه تشکیل می شود.

وی افزود: با هدف بررسی وجود پشه ناقل در استان نیز ضمن تعیین نقاط داغ تکثیر پشه، مبادی ورودی کالا و انسان تحت مراقبت قرار میگیرد.

دکتر صالحی فرد گفت: همچنین از گروه انگل شناسی دانشکده پزشکی برای بررسی نمونه ها بهره گیری خواهد شد.

وی اضافه کرد: با هدف جلب مشارکت‌های مردمی نیز برنامه های اطلاع رسانی پیش بینی شده است.

وی در پایان از پزشکان شاغل در مراکز  و بخش‌های دولتی و خصوصی خواست همکاری لازم را در اجرای نظام مراقبت سندرومیک بیماری‌ها داشته باشند و موارد مشکوک به بیماری‌های منتقله از طریق پشه مهاجم را جهت انجام آزمایش‌های تشخیصی ارجاع نمایند.