۱۴۰۳/۴/۱۳
1403/04/11
کسب رتبه چهارم کشوری در تحقق برنامه عملیاتی
وبدا؛ معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: این دانشگاه در حوزه تحقق برنامه عملیاتی موفق به کسب رتبه چهارم کشور شد.

به گزارش وبدا، دکتر شهرام طهماسبیان در تشریح این خبر اظهار داشت: به دنبال تحقق برنامه عملیاتی، سال گذشته با تلاش حوزه برنامه ریزی و معاونت های تخصصی دانشگاه 99٫77 درصد فعالیت ها خوداظهاری شد.

وی افزود: بر این اساس با ارزیابی انطباق 96٫29 درصد فعالیت ها، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد موفق به کسب رتبه چهارم کشور بین دانشگاه های مراکز استان گردید.

دکتر طهماسبیان ضمن قدردانی از تلاش واحد‌ها در کسب این موفقیت خاطرنشان کرد: تحقق برنامه عملیاتی نشان دهنده تحقق اهداف دانشگاه است و تحقق رتبه چهارم کشور نشان دهنده همت و تلاش کلیه معاونت های تخصصی دانشگاه می‌باشد.