.
پست الکترونیک
نقشه سایت
ورود اعضاء
.
دوباره تلاش کنید
EN
!!!b1!!!
!!!b1!!!
رياست
obj_main_block4254
معاونت ها
obj_newmain_block2373
دانشكده ها
obj_newmain_block2372
مراكز تحقيقاتي و پژوهشكده
obj_newmain_block2374
مراكز درماني
obj_newmain_block2370
شبكه ها
obj_newmain_block2375
كتابخانه ها
كتابخانه مركزي
كتابخانه ديجيتال
نرم افزار جامع کتابخانه
مراکز رشد
مركز رشد فناوري سلامت
نمایشگاه مجازی محصولات فناورانه
ارتباط با صنعت
كميته تحقيقات
کوهورت
درباره دانشگاه
تاریخچه
درباره دانشگاه
معرفی خدمات
برنامه راهبردی دانشگاه
بیاینه رسالت و اهداف دانشگاه
ساختار سازمانی
مدیران پاسخگو
مکاتبه مستقیم با ما
معرفی خدمات
۱۴۰۳/۱۱/۱۵
!!!b1!!!
!!!b1!!!
صفحه اصلي
مدير روابط عمومي
درباره روابط عمومي
معرفي همكاران
شرح وظايف
فصلنامه پژواك
فايل هاي آموزشي
گزارش عملكرد دانشگاه
پيام هاي تبريك و تسليت
سامانه هاي تلفني تحول سلامت
مديران روابط عمومي دانشگاه هاي علوم پزشكي
کتابچه آثار جشنواره زندگی و مقابله با کرونا
فیلم و گزارشات خبری صداوسیما
آلبوم تصاوير
پیوندهای ویژه
عملکرد دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در دولت سیزدهم
دفترچه آزمونها
فصلنامه پژواك دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
آواي سلامت
تيم رسانه اي بچه هاي مسجد
خبرگزاري بين المللي قرآن-ايكنا
درباره دانشگاه
پایگاه خبری اطلاع رسانی وزارت بهداشت
وب دا
›
ضرورت رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات ماه محرم
1403/04/22
ضرورت رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات ماه محرم
وبدا؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با تسلیت ایام ماه محرم و صفر، بر رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات در جهت حفظ سلامتی تاکید کرد.
به گزارش وبدا، دکتر صالحی فرد با تاکید بر ضرورت رعایت موازین بهداشتی در فرایند تهیه و توزیع نذورات اظهار کرد: عدم رعایت این موازین با توجه به فصل تابستان باعث افزایش احتمال بروز بیماریهای منتقله از طریق آب و غذا میشود که با رعایت نکاتی ساده میتوان از بروز مسمومیتهای غذایی جلوگیری کرد.
وی با بیان این که پخت و پز مواد غذایی حتما باید در مکانهای دارای شرایط بهداشتی انجام شود افزود: تمام افراد مرتبط با فرایند تهیه و توزیع غذا، نوشیدنی و چای باید دارای کارت بهداشت معتبر باشند و هنگام ارایه خدمت، بهداشت فردی را رعایت کنند.
دکتر صالحی فرد با تاکید بر اینکه باید مواد خام مصرفی برای تهیه مواد غذایی، سالم و بهداشتی باشند توصیه کرد: از مواد غذایی بستهبندی شده مورد تایید وزارت بهداشت استفاده شود، همچنین برای طبخ غذاهای نذری از نمکهای بستهبندی یددار تصفیه شده و از روغنهای با ترانس پایین دارای مجوز ساخت از سازمان غذا ودارو استفاده گردد.
دکتر صالحی فرد یادآور شد: مواد غذایی پخته شده را نباید به مدت طولانی (بیش از دو ساعت) در دمای محیط نگهداری کرد. همچنین باید از بسته بندی غذای آماده شده بیش از دو ساعت قبل از مصرف اجتناب کرد.
به گفته وی درصورت اجبار به نگهداری غذاهای پخته شده بیش از دو ساعت باید آن را در دمای زیر چهار درجه سانتیگراد یا دمای بالای 63 درجه سانتیگراد (روی شمعک گاز تا درجه حرارت ماده غذایی به زیر 63 درجه نرسد) نگهداری کرد.
وی بر عدم نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم داخل یخچال، عدم توزیع سالاد و سبزی، عدم مصرف دخانیات، نصب تابلوها و یا اطلاعیه ممنوعیت استعمال دخانیات در مکانهای عزاداری، عدم راه رفتن توزیع کنندگان بر روی سفرهها در برگزاری مراسمات عزاداری ایام ماه محرم تاکید کرد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به استفاده از ظروف استاندارد و بهداشتی (food grade) برای توزیع آب، چای و مواد غذایی یادآور شد: درصورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم، بهتر است از ظروف یکبارمصرف بر پایه گیاهی، سلولزی و آلومینیومی استفاده شود و هشدار داد که ظروف یکبار مصرف شفاف و نازک (پلی استایرین) برای توزیع مواد غذایی و نوشیدنیهای گرم و داغ مناسب نیستند و برای خنک کردن نوشیدنیها نیز از یخهای بسته بندی بهداشتی استفاده کنند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: در این ایام خرید دام حتما از مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی انجام شود و از ذبح دام در معابر عمومی خودداری نمایید.
وی در ادامه بر رعایت بهداشت، شستوشو و گندزدایی مستمر، نصب سیستم لولهکشی مایع دستشویی یا جای مایع دستشویی در سرویسهای بهداشتی مکانهای عزاداری تاکید کرد و درخصوص ساماندهی پسماندهای تولید شده در این ایام گفت: پسماندها باید به شکل بهداشتی جمعآوری، منتقل و دفع شوند، بنابراین قراردادن سطل یا کیسه برای جمعآوری مرتب ظروف ولیوانهای یکبار مصرف استفاده شده در کنار هر ایستگاه صلواتی یا موکب ضرورت دارد.
به گفته وی؛ کارشناسان بهداشت محیط و حرفهای دانشگاه در ایام سوگواری ماه محرم با همکاری سایر سازمانهای مرتبط از مساجد، تکایا و حسینیهها بازدید میکنند و ضمن آموزش متولیان مساجد و روسای هیئتها بر رعایت بهداشت فردی و عمومی نظارت میکنند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در پایان از مردم خواست درصورت مشاهده هرگونه شکایت بهداشتی موارد را با شماره 190 گزارش دهند.
تعداد بازدید:
656
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+
A-
×
ورود اعضاء
ریاست
حوزه ریاست
درباره دانشگاه
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
مدیریت روابط عمومی (وب دا)
دبیرخانه هیات امناء دانشگاه
مدیریت امور بین الملل
مدیریت هسته گزینش
مدیریت حراست
مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات
مدیریت امور حقوقی
دفتر امور زنان و خانواده
اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات
ستاد شاهد و امور ایثارگران
ستاد اقامه نماز دانشگاه
دبیرخانه هیات اجرائی جذب هیات علمی
دبیرخانه تخصصی سلامت و امنیت غذایی
سازمان اورژانس پیش بیمارستانی استان
واحد هماهنگی امور اقتصادی و جلب مشارکت های مردمی دانشگاه
ستاد مدیریت بحران و پدافند غیر عامل
مجمع خیرین سلامت استان
معاونت ها
معاونت آموزشی
مدیریت امورهیأت علمی
مرکز فن آوری های نوین آموزش علوم پزشکی
مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی
مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه
واحد استعداد درخشان و المپیاد
مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی
معاونت بهداشتی
دفتر سلامت، ایمنی و محیط زیست(HSE)
اطلاع رسانی جوانی جمعیت
معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی
معاونت درمان
معاونت فرهنگی و دانشجویی
پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی(مفدا)
اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
معاونت غذا و دارو
معاونت تحقیقات و فناوری
کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی
اداره علم سنجی
مجلات علمی دانشگاه
کتابخانه دیجیتال
کتابخانه مرکزی
روابط بین الملل
سامانه Eprints
اداره انتشارات(کتب و نشریات)
مرکز رشد فناوری سلامت
مرکز تحقیقات مدلسازی در سلامت
مرکز مطالعه کهورت آینده نگرسلامت شهرکرد
مرکز تحقیقاتی عوامل اجتماعی موثر بر سلامت
مرکز تحقیقات پرستاری مامایی جامعه نگر
پژوهشکده علوم پایه سلامت
مرکز تحقیقاتی بیوشیمی بالینی
مرکز تحقیقاتی سلولی و مولکولی
مرکز تحقیقات سرطان
مرکز تحقیقاتی گیاهان دارویی
آزمایشگاه جامع تحقیقات
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان هاجر
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان کاشانی
مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی
دفتر ارتباط با صنعت
کمیته مطالعات و تحقیقات سلامت زنان
مالکیت فکری
دانشکده ها
بهداشت
پزشکی
پرستاری و مامایی
علوم پزشکی بروجن
پیراپزشکی
دندانپزشکی
فناوری های نوین
مراکز تحقیقاتی
کمیته تحقیقات دانشجویی
مرکز مطالعه کوهورت آینده نگر سلامت عمومی شهرکرد
مرکز تحقیقات پرستاری مامایی جامعه نگر
مرکز تحقیقاتی عوامل اجتماعی موثر بر سلامت
مرکز تحقیقات مدل سازی در سلامت
مرکز تحقیقات سرطان
مرکز رشد فناوری سلامت
استارتآپ ویکند
پژوهشکده علوم پایه سلامت
پژوهشکده علوم پایه سلامت
مرکز تحقیقاتی بیوشیمی بالینی
مرکز تحقیقاتی سلولی و مولکولی
مرکز تحقیقاتی گیاهان دارویی
آزمایشگاه جامع تحقیقات
بیمارستانها
بیمارستان آیت اله کاشانی شهرکرد
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان کاشانی
بیمارستان هاجر(س) شهرکرد
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان هاجر
بیمارستان ولی عصر(عج) بروجن
بیمارستان سیدالشهداء(ع) فارسان
بیمارستان سینا جونقان
بیمارستان شهداء لردگان
بیمارستان امام رضا(ع) اردل
بیمارستان امام جواد (ع)ناغان
بیمارستان شهید ارجمند مالخلیفه
بیمارستان امام سجاد (ع) کوهرنگ
کلینیک ها
کلینیک فوق تخصصی امام علی(ع)
کلینیک باروری و درمان ناباروری حضرت زهرا (س)
کلینیک تخصصی دکتر سلطانی فارسان
کلینیک دندانپزشکی تخصصی صدف
سلامتکده طب ایرانی اکسیر
شبکه های بهداشت و درمان
شهرستان اردل
شهرستان بروجن
شهرستان بن
شهرستان سامان
شهرستان شهرکرد
شهرستان فارسان
شهرستان کوهرنگ
شهرستان کیار
شهرستان لردگان
شهرستان خانمیرزا
شهرستان فلارد
Powered by
Dorsa
Portal