۱۴۰۳/۵/۶
1403/04/31
ارائه 709 مورد خدمات رایگان دندانپزشکی در شهرستان لردگان
وبدا؛ رئیس شبکه بهداشت ودرمان لردگان از ارائه بیش از 709 مورد خدمات رایگان دندانپزشکی در منطقه بارز این شهرستان خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر فریبرز جباری در تشریح این خبر اظهار داشت: با استقرار تیم سیار دندانپزشکی از 17 تا 29 تیرماه 1403 جمعیت روستاهای، بارز، شوارز، میانجوب، نصیر اباد، حاتم اباد، دره اشکفت ، عشایر قارون، پل بارز و... از خدمات رایگان دندانپزشکی بهره مند شدند.

وی افزود: این طرح با حضور 10 دندانپزشک برگزار شد.

دکتر جباری با اشاره به اینکه در این مدت بیش از 709 مورد معاینات دندانپزشکی انجام شد افزود: از این تعداد 390مورد کشیدن دندان، 120مورد ترمیم دندان و 63مورد جرم گیری بوده است.

به گفته وی؛ همچنین 200 بسته بهداشتی و 200 دست لباس ورزشی بین اهالی منطقه توزیع شد.

گفتنی است: این طرح به درخواست نماینده محترم مردم شریف شهرستان‌ لردگان در مجلس شورای اسلامی و با همکاری شرکت بایودنت وبا مسولیت اجرایی بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار گردید.