۱۴۰۳/۵/۶
1403/04/31
تسهیل در انجام طرح‌های محصول محور و تولید محصولات فناورانه/دستگاه هود(کلین زون) راه‌اندازی شد
وبدا؛ معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از راه اندازی دستگاه هود (کلین زون) در جهت انجام طرح های محصول محور و تولید محصولات فناورانه در آزمایشگاه مرکز رشد فناوری سلامت این دانشگاه خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر سید محمد عمرانی در تشریح این خبر اظهارکرد: در راستای رشد و توسعه زیست بوم فناوری در دانشگاه، دستگاه هود (کلین زون) کلاس یک مدل CZV در آزمایشگاه مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه واقع در پردیس آموزشی رحمتیه، راه اندازی شده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد درخصوص کاربری این دستگاه نیز گفت: با نصب این دستگاه شرایط انجام طرح های محصول محور و فناورانه در حوزه کشت سلولی، پزشکی بازساختی و تولید برخی داروها در دانشگاه تسهیل شد.

وی خاطرنشان کرد: کلیه فناوران و محققان دانشگاه برای انجام طرح های محصول محور و تولید محصولات فناورانه می توانند از این دستگاه استفاده نمایند.

به گفته معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد؛ در یک ماه اخیر دستگاه DNA Sequencer نیز جهت استفاده محققین در آزمایشگاه جامع تحقیقات این دانشگاه نصب و راه اندازی گردید.