۱۴۰۳/۶/۱۹
1403/05/08
شهرکرد میزبان مدرسه تابستانه مقاله نویسی و پروپوزال نویسی کلان منطقه 7 کشور
وبدا، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: اولین مدرسه تابستانه مقاله نویسی و دومین مدرسه پروپوزال نویسی کلان منطقه 7 کشور به میزبانی این دانشگاه در حال برگزاری است.

به گزارش وبدا؛ دکتر سید محمد عمرانی در تشریح این خبر اظهار کرد: این برنامه علمی آموزشی با شرکت 100 دانشجو ار دانشگاه های شهرکرد، اصفهان، یزد و کاشان در رشته ها و مقاطع تحصیلی مختلف، به مدت یک هفته تا 12 مردادماه ادامه دارد.

وی افزود: هدف از برگزاری این دو مدرسه تابستانه، تقویت توانمندی دانشجویان در عرصه پژوهش و یادگیری علم همراه با مهارت است.

دکتر عمرانی ادامه داد: توانمندی برای پژوهش و توانایی تولیدات علمی منجر به پیشرفت و توسعه کشورها می شود.

وی خاطرنشان کرد: با کسب مهارت پژوهش می توان به فناوری و سپس نوآوری و شکوفایی در عرصه های مختلف همچون مسائل اقتصادی دست یافت.

دکتر عمرانی افزود: پژوهش زمینه ساز مرجعیت علمی، شناسایی چالش ها و در نهایت انتخاب بهترین راه حل برای رفع صحیح مشکلات است.

به گفته وی؛ هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد دارای 7 دانشکده و 301 عضو هیئت علمی است.