۱۴۰۳/۶/۲۲
1403/05/25
برگزاری آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
وبدا،  معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از برگزاری آزمون استخدامی این دانشگاه با شرکت 316 داوطلب خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر طهماسبیان در تشریح این خبر اظهار کرد: صبح امروز پنجشنبه 25 مردادماه 1403، آزمون استخدامی حرفه پرستاری در سالن امتحانات علم الهدی مجتمع آموزشی رحمتیه برگزار شد.

وی افزود: در این آزمون 316 داوطلب شامل 68 آقا و 248 خانم شرکت کردند.

دکتر طهماسبیان اضافه کرد: این آزمون استخدامی به‌منظور جذب نیروی انسانی در رشته‌های شغلی پرستاری، کارشناس اتاق عمل و کارشناس بیهوشی برگزار شد.

وی افزود: نتایج 3 برابر ظرفیت شهریورماه در سایت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به نشانی www.skums.ac.ir منتشر خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: پیش بینی شده 44 نفر پس از قبولی در آزمون کتبی و مراحل مصاحبه، ارزیابی و گزینش به صورت پیمانی جهت فعالیت در بیمارستان های تابعه دانشگاه، جذب شوند.