۱۴۰۳/۶/۲۲
1403/05/25
دانشجویان علوم پزشکی شهرکرد عازم کربلای معلا شدند
وبدا، معاون فرهنگی و اموردانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از اعزام دانشجویان این دانشگاه به کربلای معلا و حضور در مراسم پیاده روی اربعین حسینی(ع) خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر فاضل محمدی مقدم در تشریح این خبر اظهار کرد: ظهر امروز پنجشنبه 25 مردادماه 1403 کاروان دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد شامل 41 پسر، 47 دختر و 4 نفر عوامل اجرایی، با دو دستگاه اتوبوس راهی کربلای معلا شدند.

وی افزود: کاروان دانشگاه از مرز مهران وارد کشور عراق خواهد شد و از مسیر نجف به کربلا، به زیارت حرم اباعبدالله الحسین (علیه السلام) مشرف می شوند.

دکتر محمدی مقدم ادامه داد: این اردوی زیارتی با مشارکت بسیج دانشجویی دانشگاه، به مدت 9 روز تا 2 شهریورماه پیش بینی شده است.

وی خاطرنشان کرد: تامین بخشی از هزینه های سفر، اهدای بسته های فرهنگی وسیم کارت و برگزاری برنامه های متنوع ملی مذهبی از جمله اقدامات دانشگاه علوم پزشکی استان برای این سفر زیارتی است.

گفتنی است؛ به منظور برگزاری این اردو، 5 نشست ستاد اربعین حسینی با حضور ریاست دانشگاه و جمعی از اعضای هیئت رئیسه تشکیل گردید.