۱۴۰۳/۶/۲۵
1403/06/07
افتتاح و کلنگ‌زنی 7 پروژه حوزه سلامت همزمان با هفته دولت
وبدا، معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری از افتتاح و کلنگ زنی 7 پروژه حوزه سلامت همزمان با هفته دولت در این استان خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر شهرام طهماسبیان در تشریح این خبر با گرامیداشت هفته دولت اظهارکرد: در این ایام خانه بهداشت روستای معدن شهرستان کیار با 170 مترمربع زیربنا، پروژه های خیری بخش سی تی آنژیو مرکز آموزشی درمانی هاجر(س) شهرکرد و پایگاه اورژانس میدان حضرت قمر بنی هاشم(ع) شهرکرد افتتاح و به بهره برداری می رسند.

وی افزود: همچنین عملیات اجرایی احداث مرکز شبانه روزی خدمات جامع سلامت شماره 1 بهداشتی درمانی فرخشهر با زیر بنای هزار مترمربع با مساحت 2600 مترمربع در هفته دولت 1403 آغاز می شود.

وی اضافه کرد: همچنین پروژه های احداث پایگاه اورژانس 115 شاه نجف ، خانه بهداشت میشان و خانه بهداشت سهل آباد شهرستان فلارد از دیگر پروژه های قابل کلنگ زنی دانشگاه علوم پزشکی استان در هفته دولت امسال است.