۱۴۰۳/۶/۲۷
1403/06/13
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان

وبدا، طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری، دکتر فرنگیس شریفی عضو هیأت علمی به عنوان "مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان" منصوب شد.

به گزارش وبدا، در حکم جناب آقای دکتر اعرابی خطاب به سرکار خانم دکتر شریفی آمده است:

"با عنایت به نقش اساسی و تاثیر گذار بانوان و لزوم حضور ارزشمند ایشان در عرصه های گوناگون جامعه به ویژه دانشگاه و با توجه تعهد، تخصص و سوابق ارزشمند سرکار عالی، به موجب این ابلاغ به عنوان «مشاور اینجانب در امور بانوان دانشگاه» منصوب می شوید.
امید است با بهره گیری از تمامی توانمندی های علمی و اجرایی خویش و هم چنین استفاده از ظرفیت های بی بدیل بانوان دانشگاه و بهره مندی از نظرات صاحب نظران و اساتید محترم، نسبت به هماهنگی و همکاری موثر بخش های مختلف درون و برون سازمانی، تشکیل کمیته بانوان و برگزاری جلسات هم اندیشی ثمر بخش در این حوزه و نیز پایش و ارزشیابی فعالیت های دانشگاه در امور بانوان اهتمام نموده و با روحیه تحول گرا در راستای اهداف عالیه دانشگاه در این حوزه اقدام نمائید.
توفیق و موفقیت روز افزون جنابعالی را در انجام وظایف و مسئولیت های محوله از درگاه  ایزد منان مسئلت می نمایم."