۱۴۰۳/۶/۲۷
1403/06/18
فراخوان جذب هیأت علمی متعهد خدمت در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد منتشر شد
وبدا، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از انتشار هشتمین فراخوان جذب متقاضیان گذراندن تعهدات قانونی در مقاطع کارشناسی ارشد و Ph.D رشته های مورد نیاز  خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر دهقان در تشریح این خبر اظهارداشت: علاقمندان می توانند به صورت متمرکز و اینترنتی تا پایان شهریورماه 1403 از طریق نشانی https://www.skums.ac.ir/R-6XHAHDj نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

شرایط عمومی:
الف) اعتقاد به مبانی نظام مقدس جمهوری اسلامی و قانون اساسی
ب) متدین به یکی از ادیان رسمی مصرح در قانون اساسی
ج) داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران
د) انجام خدمت وظیفه عمومی، دارا بودن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا داشتن معافیت قانونی ( ویژه آقایان)
هـ) تأیید صلاحیت های علمی و عمومی داوطلبان در هیأت اجرایی جذب دانشگاه
و) برخورداری از سلامت روانی و جسمانی متناسب با نوع خدمت و با تأیید طب کار.

شرایط اختصاصی:
1 - دارا بودن مدرک دکترای تخصصی(Ph.D) و یا مدرک کارشناسی ارشد مطابق با جدول اعلام نیاز رشته ها
2- شرکت افراد مشغول به تحصیل در فراخوان ممنوع می‌باشد.
3- عنوان رشته متقاضی می بایست با عنوان رشته درج شده در فراخوان، دقیقاً مطابقت داشته و پذیرش مدارک و عناوین مشابه ممنوع می‌باشد.
4- متقاضیانی که از طریق آموزش از راه دور (دوره های مجازی) و یا دوره‌ های غیرحضوری تحصیلات خود را به پایان رسانده اند، نمی توانند در فراخوان تعهدات خدمت این دانشگاه شرکت نمایند.
5- شهریه پردازانی که تعهدات قانونی ندارند، نمی توانند در فراخوان تعهدات شرکت نمایند.
6- ارائه موافقت بدون قید و شرط محل خدمت متقاضی با شرکت در فراخوان و انجام تعهدات تا پایان زمان قانونی (طبق نمونه نامه پیوست در جدول ذیل اطلاعیه)

مدارک مورد نیاز:
1. تصویر آخرین مدرک تحصیلی و یا کپی برابر اصل شده صورتجلسه دفاع از پایان نامه که ممهور به مهر دانشگاه محل تحصیل باشد.
2. تصویر سند تعهد محضری مقطع Ph.D مبنی بر داشتن تعهدات قانونی.
3. فرم تکمیل شده درخواست گذراندن تعهدات قانونی، منضم به یک قطعه عکس (طبق نمونه فرم پیوست در جدول ذیل اطلاعیه).
4. تصویر آخرین حکم کارگزینی مستخدمین در سایر ادارات/ متعهدین خدمت در سایر دانشگاه ها.
5. تصویر موافقت کتبی بدون قید و شرط محل خدمت متقاضی با شرکت در فراخوان و انجام تعهدات تا پایان زمان قانونی در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به صورت هیأت علمی (طبق نمونه نامه پیوست در جدول ذیل اطلاعیه)
6. تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دایم
7. تصویر تمام صفحات شناسنامه
8. تصویر کارت ملی (هر دو طرف)
9. عکس پرسنلی 3 در 4

تذکرات بسیار مهم:
1-پس از بررسی اولیه مدارک متقاضیان شرکت کننده در فراخوان، به افراد واجد شرایط اولیه، از طریق پست الکترونیک و یا به صورت تلفنی، جهت اعلام زمان مصاحبه علمی و چگونگی ارسال مدارک علمی، اطلاع رسانی خواهد شد.
2- لازم است داوطلبان محترم مدارک مورد نیاز را از طریق پست الکترونیک جذب به آدرس jazb@skums.ac.ir ارسال نمایند.
( توجه : به مدارک ارسالی پس از اتمام تاریخ مقرر، ترتیب اثر داده نخواهد شد).
3- تصاویر مدارک و مستندات جهت بارگزاری می بایست از نظر ابعاد و اندازه و کیفیت، قابل خواندن به صورت برخط و در صورت نیاز قابل چاپ باشد.
4- چنانچه در هر یک از مراحل پذیرش یا پس از آن، خلاف اطلاعات اعلام شده توسط متقاضی ثابت گردد، مراحل طی شده کأن لم یکن تلقی و پذیرش فرد لغو می گردد.
5- دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد هیچ گونه تعهدی نسبت به استخدام/ جذب/ به کارگیری متقاضیان پس از اتمام آخرین روز انجام تعهدات قانونی ندارد.
6- اولویت همکاری متقاضیان پس از جذب، همکاری در فیلدهای آموزشی شامل مراکز آموزشی، درمانی، بهداشتی و ... خواهد بود و در صورت نیاز گروه آموزشی مربوطه و به صورت محدود در تدریس دروس نظری همکاری خواهند نمود.
تبصره : اولویت همکاری متقاضیان جذب شده جهت مراکز تحقیقاتی پژوهشکده علوم پایه سلامت، انجام پروژه های تحقیقاتی است و گروه های آموزشی هیچ گونه تعهدی نسبت به ارائه واحد درسی جهت تدریس به این گروه از متقاضیان را ندارند.
7- همکاری متقاضیان با مدرک دکترای تخصصی (Ph.D) به صورت تمام وقت جغرافیایی و بر اساس قوانین و مقررات آئین نامه اداری استخدامی اعضای هیئت علمی خواهد بود.
8- تمدید تعهدات خدمت پذیرفته شدگان به صورت سالانه و پس از ارزیابی و رضایت از عملکرد هفت گانه افراد طبق ماده 9 آئین نامه اداری استخدامی اعضای هیئت علمی می باشد.
9- جذب و پذیرش دارندگان مدرک Ph.D by Research فقط در رشته محل های مراکز تحقیقاتی پژوهشکده امکانپذیر خواهد بود.

برای دریافت فرم و اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.