۱۴۰۳/۷/۶
1403/07/05
ثبت دو اهدای عضو در یک روز

وبدا، مسئول تیم پیوند دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری از ثبت نوزدهمین و بیستمین اهدای عضو، طی سالجاری در این استان خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر پانته آ رمضان‌نژاد در تشریح این خبر گفت: فاطمه احمدی 29 ساله اهل ده‌کهنه شهرستان اردل بر اثر حادثه تصادف دچار خونریزی مغزی شد و در مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی شهرکرد بستری بود.

وی افزود: همچنین سکینه چوپانی 59 ساله بر اثرخونریزی مغزی در مرکز آموزشی درمانی هاجر (س) شهرکرد بستری شده بود

دکتر رمضان نژاد خاطرنشان کرد: پس از تایید مرگ مغزی این دو بیمار از سوی پزشکان و اخذ رضایت از خانواده‌های فهیم و نوع دوستشان، عمل جداسازی اعضا توسط تیم پیوند استان انجام شد.

وی از همه خانواده‌های ایثارگر اهدا کننده عضو بیماران مرگ مغزی تقدیر و برای این عزیزان از درگاه خداوند صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت نمود.

وی در پایان از زحمات 24 ساعته تیم پیوند و جناب آقای دکتر رحیمی جراح و تیم جراحی همراه ایشان که چندین ساعت بی وقفه در اتاق عمل جهت جداسازی اعضا و پیوند بربالین این دو عزیز فداکار بودند، تقدیر تشکر کرد.