۱۴۰۳/۷/۱۳
1403/07/12
تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان به مناسبت هفته فراجا

وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری در پیامی فرا رسیدن هفته فراجا را گرامی داشت.

به گزارش وبدا، در پیام دکتر محمدحسین اعرابی آمده است:

امروزه امنیت، اعتماد، سلامت، پویایی و نشاط جامعه حاصل فعالیت‌های جان بر کفان نیروی انتظامی است.
بی شک تامین سلامت جامعه در گرو تعامل و همکاری مطلوب بین بخشی تمامی دستگاه ها و ارگان هاست.
پرسنل و کادر بهداشتی و درمانی استان همواره قدردان زحمات شبانه‌روزی و از خود گذشتگی های جان برکفان نیروی انتظامی هستند.
ضمن تبریک هفته فراجا به فرماندهان و کارکنان خدمتگزار نیروی انتظامی از اقدامات مقتدرانه و هوشمندانه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در تأمین نظم و امنیت پایدار، از درگاه خداوند متعال برای این عزیزان آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون در انجام ماموریت‌ها و وظایف محوله به پلیس و تامین کنندگان نظم و امنیت عمومی جامعه را مسئلت می نماییم.