۱۴۰۳/۷/۱۴
1403/07/14
بیش از 4 هزار و 200 نفر از خدمات رایگان بهداشتی درمانی بهره‌مند شدند
وبدا، مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: همزمان با هفته وحدت و هفته دفاع مقدس، 4 هزار و 273 نفر در استان از خدمات رایگان پزشکی، دندانپزشکی، بهداشتی، درمانی، آموزشی و ...  بهره مند شدند.

به گزارش وبدا، سرهنگ پاسدار کاظم کبیری در تشریح این خبر اظهار کرد: به مناسبت گرامیداشت هفته وحدت و هفته دفاع مقدس، 27  تیم بسیج جامعه پزشکی شامل 5 تیم تخصصی، 4 تیم دندانپزشکی و 18 تیم بهداشتی درمانی و آموزشی عمومی به مناطق مختلف استان اعزام شد.

وی افزود: باحضور این تیم ها در شهرستان های شهرکرد، بن، سامان، لردگان، خانمیرزا، فارسان، بروجن، کوهرنگ، اردل و کیار، بیش از 19 عنوان خدمت به صورت رایگان به مردم ارائه گردید.

سرهنگ پاسدار کبیری اضافه کرد: این خدمات شامل معاینه و ویزیت توسط دندانپزشک، متخصص اعصاب و روان، متخصص زنان، متخصص روانپزشکی و پزشک عمومی، ارائه دارو، وارنیش تراپی دانش آموزان، انجام جراحی سرپایی (ختنه)،  مشاوره های تغذیه ای و  سلامت روان، خدمات مامایی، غربالگری قند خون و فشار خون، آموزش های فرهنگی(فرزند آوری و جوانی جمعیت)، واکسیناسیون کودکان و بیماریابی بود.

به گفته وی؛ دیدار و تجلیل از خانواده معظم شهدا و جانبازان، عطر افشانی قبور مطهر شهدا، برگزاری نشست حلقه های صالحین، نشست های بصیرتی و روشنگری، همایش جوانی جمعیت، حضور در رزمایش و پویش نذر خون و اهدای خون و ... از دیگر برنامه های اجرایی به مناسبت هفته وحدت و هفته دفاع مقدس امسال بود.