۱۴۰۳/۷/۲۵
1403/07/21
تحویل 2 دستگاه آمبولانس اورژانس به چهارمحال و بختیاری
وبدا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری از تحویل 2 دستگاه آمبولانس تویوتا به این استان خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر محمدحسین اعرابی در تشریح این خبر گفت: همزمان با الحاق تجهیزات جدید به ناوگان اورژانس کشور و رونمایی از 108 دستگاه آمبولانس جدید، 2 دستگاه آمبولانس تویوتا شش سلندر با کابینه مرتفع، به استان چهارمحال و بختیاری اختصاص یافت.

وی افزود: با بکارگیری این آمبولانس ها شاهد افزایش سرعت خدمات رسانی و ارتقا کمی و کیفی خدمات دهی به بیماران اورژانس و تا حدودی رفع مشکل کمبود و فرسودگی آمبولانس در اورژانس استان خواهیم بود.

به گفته وی؛ ماه گذشته نیز یک دستگاه آمبولانس 115 از سوی وزارت بهداشت، به ناوگان اورژانس استان اضافه شد.

دکتر اعرابی با اشاره به وجود 161 دستگاه آمبولانس اورژانس در چهارمحال و بختیاری گفت: در حال حاضر حدود 85 درصد آمبولانس های استان فرسوده است.