درخشان با بیان اینکه این پویش بر اهمیت انتخاب صحیح روغنها و چربیها در رژیم غذایی تاکید دارد گفت: محورهای اصلی این برنامه شامل فرهنگسازی درباره نقش روغنها در برنامه غذایی سالم، اصلاح باورهای نادرست درباره چربیها، ترغیب به مصرف روغن کانولا، آشنایی جامعه با خطرات اسید چرب ترانس و انتخاب مواد غذایی بدون ترانس است. درخشان خاطرنشان کرد: این پویش امسال با استفاده از ظرفیتهای رسانهای برای فرهنگسازی صحیح و مقابله با پیامهای نادرست درباره روغنها و چربیها اجرا می شود. به گفته وی؛ عناوین روزهای پویش ملی تغذیه سالم با شعار "روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم" به شرح زیر اعلام شده است.شنبه (17 آذر): روغن و میزان مورد نیاز روزانهیکشنبه (18 آذر): قلب سالم با مصرف روغن مناسبدوشنبه (19آذر): نقش رسانه ها در انتخاب روغن مناسبسه شنبه ( 20آذر): روغن کانولا ، روغن سلامتیچهارشنبه (21آذر): روغن و باورهای نادرستپنجشنبه (22 آذر): نقش نشانگر تغذیه ای در انتخاب روغن مناسبجمعه (23 آذر): روغن گیاهی یا حیوانیشنبه (24 آذر): روغن سرخ کردنی بهترین روغن برای سرخ کردنیکشنبه (25 آذر): مضرات اسید چرب ترانس برای سلامتیدوشنبه (26 آذر): روغن و کنترل وزنسه شنبه (27 آذر): حفظ سلامتی با اصلاح الگوی مصرف روغن چهارشنبه (28 آذر): روغن و ارتباط آن با بیماری های مزمنپنجشنبه (29 آذر): روغن و ارتباط آن با ابتلا به سرطان هاجمعه ( 30 آذر): روغن و نگهداری و مصرف صحیح آن