مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۱۲/۲۴
1403/11/03
پیشگیری از سرطان با سبک زندگی سالم
وبدا، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: با رعایت شیوه‌های زندگی سالم می توان از بروز سرطان ها جلوگیری کرد.

به گزارش وبدا، دکتر صالحی فرد با گرامیداشت هفته ملی سرطان (یکم تا هفتم بهمن ماه) اظهار کرد: سرطان یکی از مهم‌ترین چالش‌های بهداشتی جهان است که هر ساله میلیون‌ها نفر را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی افزود: با توجه به اهمیت پیشگیری، تشخیص زودهنگام و درمان به ‌موقع این بیماری، امسال پویش ملی مبارزه با سرطان با شعار "دست در دست هم برای پیشگیری و مبارزه با سرطان" و با هدف افزایش آگاهی عمومی و تشویق مردم به اقدامات پیشگیرانه در سطح فردی، خانوادگی و اجتماعی برگزار می شود.

دکتر صالحی فرد ادامه داد: این هفته فرصتی برای تقویت آگاهی‌رسانی درباره سرطان، عوامل خطر، تشویق به پیشگیری و تشخیص زودهنگام و حمایت از بیماران مبتلا است. آگاهی مردم به ‌همراه اجرای برنامه های غربالگری و تشخیص زودهنگام می‌تواند به کاهش ابتلا و افزایش تاثیرات درمانی کمک کند.

وی افزود: افزایش آگاهی عمومی در خصوص قابل پیشگیری بودن سرطان با ترویج  شیوه‌های زندگی سالم، افزایش آگاهی درباره علایم هشدار دهنده سرطان و اهمیت تشخیص زودهنگام و بهبود باورهای نادرست مردم در خصوص سرطان از جمله درمان ناپذیر بودن آن از دیگر موارد مورد تاکید در این هفته است.

دکتر صالحی فرد گفت: با افزایش مراجعه برای غربالگری سرطان‌های پستان، دهانه رحم و روده بزرگ و همچنین افزایش هماهنگی‌های بین بخشی می توان تا حد زیادی با سرطان ها مقابله و از بروز آن ها جلوگیری کرد.
تعداد بازدید:
298
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal