مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۴/۲/۳
1403/12/11
عزم همگانی برای اجرای پویش نه به تصادف
وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: در جهت جلب مشارکت همگانی برای اجرای پویش ملی "نه به تصادف" برنامه های ویژه ای در استان در نظر گرفته شده است.

به گزارش وبدا، سید علی درخشان در تشریح این خبر اظهار کرد: فاز اول پویش ملی "نه به تصادف" از اسفند 1403 آغاز شده است و تا 20 فروردین ماه 1404 ادامه دارد.

وی افزود: در این پویش تلاش می شود با افزایش آگاهی عمومی و جلب مشارکت های مردمی، ترویج دانش صحیح در زمینه کمک های اولیه و واکنش های اضطراری در محل تصادفات، گسترش و ارتقای فرهنگ رانندگی ایمن و آموزش های کاربردی از عواقب جبران ناپذیر تصادفات جلوگیری گردد.

درخشان گفت: به منظور جلب مشارکت همگانی در اجرای این پویش، آیین افتتاحیه این طرح ملی با حضور مقامات استانی برگزار می شود.

وی ضمن تقدیر از تعامل خبرنگاران در حوزه سلامت، از اصحاب رسانه و مدیران کانال های فضای مجازی خواست به منظور اطلاع رسانی وسیع و آموزش همگانی و گسترش فرهنگ رانندگی ایمن در این پویش مشارکت فعال داشته باشند.

درخشان ادامه داد: دستیابی به اهداف این پویش و کاهش خسارات ناشی از تصادفات با برگزاری نشست های درون بخشی و بین بخشی و مشارکت بیشتر نهادهای اجرایی محقق خواهد شد.

وی با بیان اینکه تاکنون 5 پوستر اختصاصی این پویش با طراحی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در وزارت بهداشت و به صورت ملی منتشر شده است یادآور شد: تولید محتوا و انتشار در فضای مجازی به صورت کلیپ، موشن، اینفوگرافیک و ... در ایام برگزاری پویش در راستای افزایش اگاهی عمومی انجام خواهد شد.

درخشان اضافه کرد: همچنین تبلیغات محیطی و بهره گیری از ظرفیت رسانه های محلی و صداو سیما در تحقق این امرمهم اثر گذار است.
تعداد بازدید:
324
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal