مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۱۶
1397/07/14
شصت و سومين جلسه كارگروه سلامت و امنيت غذايي استان تشكيل شد
وبدا؛ سرپرست معاونت اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري از تشكيل شصت و سومين جلسه كارگروه سلامت و امنيت غذايي اين استان خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دكتر علي احمدي افزود: اين جلسه يازده مهرماه 97 با حضور معاون سياسي و امنيتي استاندار، رياست دانشگاه علوم پزشكي و ساير اعضاي كارگروه در سالن شهيد مرداني استانداري تشكيل شد.
به گفته وي، در اين جلسه ضمن پيگيري مصوبات جلسه قبل و حمايت طلبي در تدوين برنامه جامع سلامت استان و ارائه گزارش راه اندازي كانون هاي سلامت محله شهرستان ها ، چالش هاي موجود در سياستگذاري در خصوص ابلاغيه مورخ 20/06/97 وزير محترم كشور و وزير محترم بهداشت درمان و آموزش پزشكي مورد بررسي قرار گرفت.
وي، ارائه گزارش جمع بندي اكيپ نظارتي زنجيره توليد آرد و نان و ارائه مشكلات مربوط به تامين آب روستاها ، ارائه مباحث مربوط به كشتار غيرمجاز دام و طيور را از ديگر مباحث مطرح شده در اين جلسه عنوان كرد.
دكتر احمدي افزود: همچنين با توجه به فعاليت بيش از 970 نانوايي در سطح شهرستان هاي نه گانه بر تشكيل اكيپ هاي بازرسي و بازرسي دوره اي زنجيره توليد نان بصورت كمي و كيفي تاكيد و اقدامات كارشناسان بهداشت محيط در راستاي اجراي بند دوم صورتجلسه شصت و سومين كارگروه سلامت و امنيت غذايي استان تشريح شد.
وي، تداوم كار كميته ساماندهي حيوانات ناقل بيماري و نظارت و تاكيد بر فعاليت هاي اين كميته از سوي دفتر امور شهري و روستايي استانداري و تاكيد بر ساماندهي و راه اندازي سايت هاي مربوطه را از ديگر موضوعات مطرح شده در اين جلسه كارگروه عنوان كرد و افزود: اين موضوع بمنظور تامين سلامت مردم و پيشگيري از بيماري هاي منتقله بين انسان و حيوانات و كنترل جمعيت حيوانات ناقل مورد بررسي قرار گرفت.
سرپرست معاونت اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در ادامه از تشكيل 24 كانون و فعاليت 9 خانه مشاركت مردم در سلامت با حضور 302 عضو در استان خبر داد و افزود: كانون هاي سلامت محله با تاكيد بر استفاده از ظرفيت هاي موجود و اجتناب از دوباره كاري و هدف جلب مشاركت هاي بيشتر و توانمندسازي مردم بر اساس دستورالعمل ابلاغي از سوي وزارت بهداشت تشكيل و مشغول به فعاليت هستند.
معاون سياسي و امنيتي استاندار نيز در اين جلسه با اشاره به تدوين برنامه جامع سلامت استان اظهار داشت: اين برنامه در پي پاسخ به دو نياز مهم، تامين سلامت جامعه و حركت علمي در جهت توسعه كشور تدوين و سندي راهبردي است كه در همه ابعاد سلامت (جسمي، رواني، اجتماعي و معنوي ) تمركز دارد.
مرداني افزود: تدوين اين برنامه نيازمند صرف زمان و هزينه مشخص و همكاري بين بخشي و درون بخشي است.
تعداد بازدید:
109
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal