معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۷/۶
1403/06/19
اعلام اسامی فرآورده های آرایشی غیرمجاز
کارشناس مسئول فراورده های آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از اعلام فهرست جدیدی از فرآورده های آرایشی غیرمجاز توسط سازمان غذا و دارو خبر داد.

مهندس کامران سلیمانی کارشناس مسئول فراورده های آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با اعلام این خبر گفت، محلول آرایش پاک کن با نام تجاری RACO، محصول ادوپرفیوم با نام تجاری Happy Day هپی دی، انواع فرآورده‌های مراقبت از پوست از جمله ژل کنترل کننده چربی صورت و شوینده صورت با نام تجاری NEUTROGENA و همچنین محصولات بالم مرطوب کننده و محافظ لب با نام تجاریBYPHASSE، سرم ضدآکنه با نام تجاریLINDA، سرم لیفت کننده پوست با نام تجاری BYPHASSEدر فهرست اعلام شده از سوی سازمان غذا و دارو می باشند.
مهندس سلیمانی از مردم خواست برای حفظ سلامت خود و جامعه در صورت مواجه با محصولات ذکر شده موضوع را از طریق سر شماره 190 یا شماره 03833333818 اداره نظارت بر مواد غذایی و فرآورده های آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو اطلاع دهند.

اسماعیلی
معاونت غذا و دارو