به نام داور دادار
بیانیه کمیته داوران جشنواره کشوری علمی، فرهنگی،هنری وپژوهشی جوانی جمعیت
جهان راسراسر ز گفتار نیست دو صد گفته چون نیم کردارنیست
اعضاء کمیته داوران جشنواره کشوری علمی، فرهنگی،هنری وپژوهشی جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد مفتخر است که پس از اتمام زمان دریافت آثار از بیستم آبان ماه سالجاری، بلافاصله فعالیت خود را آغاز نمود. این جشنواره در شهرکرد- بام ایران نشان داد که عموم مردم در جهت تبیین و حمایت از فرمایشات مقام معظم رهبری در تاکید بر جوانی جمعیت که با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت که در جلسه مورخ 24/07/1400 کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده و طی نامه شماره 93982 همان روز توسط رییس جمهور محترم ابلاغ شده است؛ بضاعتی در خور شایسته دارند و در نگاهی واقع بینانه و نه کمال گرایانه ، فضایی زیبا از خلاقیت، اندیشمندی و پویایی را دارند که آثار ارزشمندو با کیفیت در عرصه سلامت را خلق نموده اند. این ظرفیت را پاس داشته و امید که به لطف الهی از این تجربیات و ارزشها بهره مند گردیم.
داوری در دو بعد است: یک بعد آن اثری که داوری می شود و دوم خود داور که با انتخابش، خویشتن را در معرض قضاوت دیگران قرار می دهد.
کمیته داوران؛ مشتمل بر کمیته مرکزی و تیم های داوری در شش بخش: وبلاگ نویسی ، پادکست،پوستر و طراحی گرافیک،تولیدات نرم افزاری- نقاشی و خوشنویسی- انیمیشن،موشن،کلیپ- مقالات علمی و پژوهشی- داستان کوتاه و فیلمنامه- پیشنهادات وایده های کاربردی،تیتر و جملات تاثیرگذار، درس آموخته ها و تجربه های کاربردی ؛ کلیه آثار دریافتی را مشاهده و در مورد هر اثر در مرحله نخست، ضمن ارزیابی اولیه و نمره دهی، آثار را لیست و بازبینی نمودند. سپس درمقایسه آثار برای هر قالب با دقت و ممارست،اهتمام ورزیدند. با اذعان به دشواری کار که نهفته در داوری است،متکی به شناخت محورهای جشنواره و آثار،با اعتقاد،اطمینان،تجربه علمی،عملی و فنی،با همراهی و همدلی توام با مباحثه ما بین تیم داوری،نتایج مشترک جهت تعیین نامزدهای رتبه های برتر و شایسته تقدیر هر رشته از آثار دریافتی حاصل گردید. با توجه به کیفیت آثار و خاصیت رتبه بندی ، در برخی از رشته ها فقط تعدادی از آثار ،حائز رتبه های برتر گردیدند.طبیعت کار داوری، تمییز دادن است و پر واضح است که انتخاب از بین 156 اثر دریافتی در جشنواره از 71 نفر از عموم مردم در سنین مختلف با محورهای ترویج فرهنگ ازدواج و فرزند آوری ، آگاه سازی و اقناع سازی جامعه از مزایای جوانی جمعیت،انگ زدایی برای درمان ناباروری،کاهش سقط جنین و سزارین و چالش ها و تهدیدات سالخوردگی جمعیت کشور و استان، مطالبه اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در 16 نوع اثر پیشگفت در بخشهای فوق ، وقت و بررسی جدی می طلبید.
همسان سازی تحلیل ها،سلایق،عقاید و یگانه کردن نظرات متنوع در مورد هر اثر،مسیری می طلبد که در نهایت به یک نتیجه با کیفیت برسد؛ ما بر این مسیر طی شده و حصول به نتیجه مورد قبول اکثریت داوران در حد بضاعت،شناخت وتجربه خود اعتقاد داریم و ایمان داریم که با مشارکت هم می توانیم در راستای تحولات اساسی جمعیتی در جامعه با هدف:حفظ،نگهداری و پویایی و جوانی جمعیت، پیشگیری از آسیب های اجتماعی،تحکیم بنیان خانواده با اصالت فرزند آوری و فرزند پروری سالم وپایداری خانواده با ارتقاء کیفیت زندگی، گامهای موثرتری برداریم.
امیدواریم داوری این کمیته با خرد جمعی و فکر خلاق دوستان؛ همکاران خوبمان در عرصه بهداشت،درمان و دوستداران سلامت جامعه و ارتقاء اهداف جوانی جمعیت درکشورعزیزمان، مطابقت داشته باشد و مورد رضای حق تعالی قرار گیرد.
"والحمدلله اولاًوآخراً وصلی الله علی سیدنا محمد وآله وسلم ،ربنا تقبل منا، انک انت السمیع العلیم"
دکتر زهرا ایازی رییس و اعضاء کمیته داوران جشنواره کشوری علمی، فرهنگی،هنری وپژوهشی جوانی جمعیت
سی ام آبان ماه سال یکهزار و چهارصد و یک