جشنواره جوانی جمعیت
۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۸ تير
1403/02/29
نشست جمع‌بندی نتایج داوری آثار دریافتی به دبیرخانه جشنواره استانی علمی فرهنگی و هنری جوانی جمعیت باحضور؛ مدیرمحترم حراست دانشگاه، مشاور رئیس دانشگاه و مدیر بازرسی، مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه، رییس اداره پرستاری و کارشناس جوانی جمعیت مرکز بهداشت برگزار شد.

💢 169 اثر در بخش‌های پوستر و طراحی گرافیک، داستان کوتاه و فیلمنامه، مقالات علمی و پژوهشی، نقاشی، تولیدات دیجیتال، عکاسی(موبایلی و دوربین حرفه‌ای)، انیمیشن، موشن و کلیپ، پیشنهادات، ایده و تجربیات کاربردی، تیتر و جملات کوتاه و تاثیرگذار، اینفوگرافی، پادکست، شعر و ایجاد کانال در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.

🔸این آثار از سوی داوران تخصصی استان در هر رشته ارزیابی و نمره‌دهی شده‌اند.

🔸 زمان برگزاری آیین اختتامیه این جشنواره متعاقباً اعلام خواهد شد.

🗓️ شنبه 29 اردیبهشت‌ماه 1403
📍سالن جلسات معاونت درمان