حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۳/۱
1403/02/11
پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان به مناسبت روز روانشناس و مشاور
به گزارش وبدا، در متن پیام دکتر محمدحسین اعرابی آمده است:

"در جامعه بشری، اهمیت بهداشت روان در مواجهه با بحران‌ها برهیچکس پوشیده نیست، بطوری که اگر استرس و اضطراب در جامعه کنترل نشود افراد در معرض آسیب قرار میگیرد.
در این میان، نقش مشاور و روانشناس در پیشگیری و کنترل بیماری های روانی، بیش از پیش بر همگان نمایان شده است.
امروزه آنچه با روح و روان و اعتقادات و اخلاقیات انسان ها سر و کار دارد، در ایجاد سلامت همه جانبه انسان نقش آفرین است.
9 اردیبهشت ماه مصادف با سالروز ابلاغ قانون تاسیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران در مجلس شورای اسلامی به عنوان "روز روانشناس و مشاور" نامگداری شده است.
ضمن تبریک "روز روانشناس و مشاور" به جامعه روانشناسی و مشاوره به ویژه شاغلان در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد که همواره خدمات مشاوره ای ارزنده ای به مردم ارائه می کنند، توفیق روز افزون و بهروزی برای تلاشگران این عرصه را از خداوند منان خواستارم."

آدرس:شهركرد، بلوار كاشاني، ستاد مركزي دانشگاه
كدپستي:8815713471      تلفن:5-33330061-038