حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۴/۲۸
1403/02/16
پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بمناسبت روز جهانی ماما
به گزارش وبدا، در متن پیام دکتر محمدحسین اعرابی آمده است:

"جامعه مامایی کشور دوشادوش دیگر حوزه‌های خدوم سلامت با مهر، ایثار، علم و تبحر خویش، مژده آور زندگی، شور و سلامت برای مادران و البته نوزادان در نخستین روزهای حساس حیات می باشند.

در جهان امروز ماما نه تنها ارائه دهنده محوری خدمات به مادران و نوزادان طی بارداری، زایمان و پس از تولد است، بلکه بارها و بارها به عنوان یگانه منجی ساعات مرگ و زندگی زنان و نوزادان به ایفای نقش می پردازد.

اینجانب با تقدیر از همت والا و تلاش همکاران گرانمایه ماما در مراکز و به ویژه در روستاهای دور دست استان چهارمحال و بختیاری، فرارسیدن روز جهانی ماما را به یکایک این عزیزان تبریک عرض می نمایم، از آنها می خواهم در لحظات خالص و ناب تسبیح و دعا که مستمر و مداوم نظاره‌گر اولین اشک‌ها و لبخندها، فریادها و شوقها، عشق ها و امیدها هستند، ما و کشور عزیزمان را از دعای خیر خود محروم نسازند."

آدرس:شهركرد، بلوار كاشاني، ستاد مركزي دانشگاه
كدپستي:8815713471      تلفن:5-33330061-038