حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۴/۲۸
1403/03/20
افتتاح مجموعه فرهنگی رفاهی رضوان در سامان
به گزارش وبدا، دکتر اعرابی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در تشریح این خبر گفت: این مجموعه فرهنگی رفاهی به یاد و خاطر شهیده مدافع سلامت دکتر رضوان نورمند در مساحتی بالغ بر 900 مترمربع احداث گردیده است.
وی افزود: برای بازسازی، بهسازی و ایجاد فضای مناسب در این مجموعه 2 میلیارد و 450 میلیون تومان اعتبار با مشارکت بین بخشی، خیرین، مناع داخلی دانشگاه و سایر نهادها هزینه شد.
گفتنی است: آیین افتتاحیه این مجموعه با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه، معاون بهداشت و رییس مرکز بهداشت استان، معاون توسعه، معاون فرهنگی و امور دانشجویی، مشاور امور رفاهی کارکنان و رئیس شبکه بهداشت و درمان سامان، .جمعی از مدیران دانشگاه و روسای شبکه های بهداشت و درمان، فرماندار وامام جمعه شهرستان سامان، مسئولان شهرستانی، شهردار، اعضای شورای شهر و جمعی از خیرین حوزه سلامت برگزار گردید.
روستای تاریخی و گردشگری سوادجان در حاشیه رودخانه زاینده‌رود در 18 کیلومتری سامان و 44 کیلومتری شهرکرد(مرکز استان) قرار دارد.

آدرس:شهركرد، بلوار كاشاني، ستاد مركزي دانشگاه
كدپستي:8815713471      تلفن:5-33330061-038