بیمارستان امام سجاد کوهرنگ
۱۴۰۳/۲/۸
1403/01/06
بازدید امام جمعه شهرستان کوهرنگ از بیمارستان امام سجاد کوهرنگ
«سال جهش تولید با مشارکت مردم گرامی»

مسئله‌ی سلامت، جزو مسائل درجه‌ی یک هر کشوری است، یعنی اگر ما دو سه مسئله‌ی درجه‌ی یک را بخواهیم کنار هم بگذاریم، بلاشک یکی از آنها مسئله‌ی سلامت و بهداشت و درمان است (مقام معظم رهبری )

در پنجمین روز از سال جدید
بازدید  امام جمعه شهرستان
 کوهرنگ از بیمارستان امام سجاد(ع) و حضور در بین کادر درمان

:به مناسبت فرارسیدن ایام نوروز امام جمعه شهرستان کوهرنگ با حضور در بیمارستان امام سجاد(ع) این شهرستان، ضمن تبریک سال نو و قبولی طاعات در ماه مبارک رمضان با کادر درمان مجموعه دیدار و از نزدیک در جریان خدمات رسانی پرسنل و پزشکان در درمان بیماران قرار گرفت
.
:در این بازدید امام جمعه شهرستان کوهرنگ ضمن آرزوی توفیق برای کادر درمان، با اشاره به اینکه توفیق خدمت در مجموعه های درمانی، توفیقی بزرگ از جانب خداوند است افزود: فعالیت پزشکان و پرستاران از جلوه های ایثارگری در جامعه است و این نوع خدمت در سبک و سیره انبیای الهی مورد توجه و احترام زیاد است و کار پرستاری اگر همراه با رضایت خداوند باشد، شامل اجر اخروی فراوان است.

:این بازدید در حضور  سرکار خانم  محمد حسینی مدیریت این بیمارستان انجام شد

روابط عمومی بیمارستان امام سجاد کوهرنگ

نورالله فرامرزی
بیمارستان امام سجاد کوهرنگ